NIEUW !! BRYTON 860

Met een aanraakscherm in kleur van 2,8” biedt de Rider 860 de beste weergave- en intuïtieve gebruikservaring. Met OpenStreetMap, routepuntfunctie en nauwkeurige navigatie, leidt de Rider 860 u om het niet-verkende te ontdekken.

De Rider 860, ontworpen voor de beste weergave- en gebruikservaring, heeft een handschoenvriendelijk aanraakscherm in kleur van 2,8“, waardoor de bediening intuïtiever wordt en de gegevens helderder dan ooit worden uitgelezen! Het kan tot 12 aanpasbare gegevensvelden per pagina inpassen voor een beter inzicht in prestaties in real-time.

Voorzien van OpenStreetMap (OSM) biedt de Rider 860 locatie- en gedetailleerde richtingsinformatie in één oogopslag, wat een handige en intuïtieve gebruikerservaring biedt voor wegfietsen. De Rider 860 biedt stapsgewijze routebegeleiding, inclusief afstands- en richtingsinformatie voor elke afslag. Wanneer u off route rijdt, zal de Rider 860 de route omleiden om u terug op het goed spoor te brengen.

Wit u terugkeren naar het beginpunt? De Rider 860 kan de route direct naar de startlocatie terugbrengen met dezelfde route.

Plan vooraf een track! Met de functie Track volgen maakt de Rider 860 het mogelijk specifieke routes te plannen en op te slaan, zoals races of trails. Selecteer “Navigeren op volledige track” om hulp te ontvangen van de huidige locatie tot het startpunt via het eindpunt langs een vooraf gedefinieerde route. Door te kiezen voor “Navigeren naar meest dichtbij” kan de Rider 860 automatisch navigeren van de huidige locatie naar het punt dat het dichtst bij ligt op een geplande track.

Vouw het bovenste menu open om snel instellingen te wijzigen. Met de snelkoppeling voor Rider 860 snelinstellingen, is het gemakkelijk draadloze verbindingen in te stellen, sensoren toe te voegen en te bewerken, fietsprofielen te wijzigen, GPS-systemen te selecteren en veel meer!

Met een draadloze verbinding is het mogelijk gratis gedetailleerde kaarten te downloaden en te updaten en om kaartgegevens toe te voegen en te verwijderen. De kaartweergave kan ook worden aangepast vanaf het apparaat.

Om de training gemakkelijker dan ooit te maken, ondersteunt de Rider 860 nu trainingsplannen van TrainingPeaks®. Trainingen kunnen worden gepland op TrainingPeaks® en worden geëxporteerd naar de Rider 860 via de Bryton Active-app. Trainingen kunnen vervolgens gemakkelijk en handige worden gestart vanaf het apparaat om de trainingsdoelstellingen te bereiken.

De Rider 860 ondersteunt nu elektronische schakelsystemen zoals Shimano’s Di2, SRAM’s eTap en Campagnolo’s EPS. Versnellingsgegevens, zoals overbrengingsverhouding, overbrengingscombo en zelfs de levensduur van de batterij (zoals op de ESS), worden onmiddellijk weergegeven op de Rider 860. Zo hoeft u de crankset en cassette niet handmatig te worden gecontroleerd.

Geniet van de naadloze synchronisatie door de lucht met Bryton Active. Trainingsgegevens kunnen automatisch worden gesynchroniseerd via WLAN, direct vanaf de Rider 860 of vanaf het apparaat met de Bryton Active-app, waar de voortgang en de grafische analyse kan worden weergegeven, en ritten kunnen worden gedeeld op sociale media. Als u de Bryton Active-app daarnaast gebruikt, is het mogelijk om trainingen te synchroniseren en plannen, geplande trips te downloaden en veel meer. Na de eenvoudige instelling van STRAVA, TrainingPeaks en de automatische Selfloops-synchronisatie van uw Bryton Active-account, is het ook gemakkelijk om activiteiten te delen en te vergelijken met miljoenen.