Een Shimano Service Center is de perfecte plek voor iedere fietser die op zoek is naar een vlotte en betrouwbare service. Ook Triper4mance beschikt over een erkend Shimano Service Center in onze winkel. Triper4mance levert excellente fietsservice, uitgevoerd door Shimano getraind en gecertificeerd personeel. Er wordt gebruikgemaakt van originele onderdelen en de laatste nieuwe Shimano technologieën worden toegepast. Ga voor meer duurzaamheid en een verhoogd rijplezier dankzij een regulier fietsonderhoud. Kwaliteit, betrouwbaarheid, kennis en veiligheid staan hierbij steeds voorop. Uiteraard stopt het niet bij professionele fietsservice. Ook voor tips en betrouwbaar advies over de Shimano producten en innovaties kan je steeds rekenen op Triper4mance.

Ieder Shimano Service Center heeft een professionele werkplaats voor vakkundig onderhoud, snelle reparaties en het allerbeste advies op fietsgebied. Bovendien worden de medewerkers van een Shimano Service Center-dealer continu bijgeschoold door Shimano en zij werken alleen met de allerbeste gereedschappen. Uw fiets is dus in vertrouwde handen. U bent verzekerd van de beste service en de hoogste kwaliteit volgens het waarborg van Shimano.

Een Shimano Service Center heeft een gespecialiseerde fietsshop met een ruim en overzichtelijk aanbod uit de complete collectie Shimano producten. Zo beschikt hij altijd over voldoende onderdelen, noodzakelijk voor eventuele reparaties.

Het Shimano Service Center-concept treft u aan in geheel Europa. Overal zult u Service Center-dealers aantreffen die beschikken over een ruim assortiment Shimano producten. Zij vormen met elkaar een netwerk van kwalitatief hoogwaardige dealers die u eveneens uitgebreid kunnen informeren over het complete Shimano producten gamma.

Service Centers zijn een waarborg voor kwaliteit en vormen in heel Europa de top op het gebied van informatie, service en betrouwbaarheid.