CENTO10 HYBRID EN CENTO1 HYBRID

De Cento1 hydrid was dé eerste intelligente racefiets gemaakt met een specifieke missie: zoveel mogelijk mensen de kans geven om te genieten van de emoties die alleen een high-end racefiets kan bieden.

Dankzij de intelligente oplossingen die op de Cento1 Hy en Cento10 Hy zijn geïnstalleerd, kunnen de grenzen van de persoon op de fiets worden begrepen en overwonnen, waardoor de fietser op het juiste moment wordt geholpen. Er zijn verschillende opties voor het gebruik en beheer van het hele systeem. De eenvoudigste van deze opties is om de controller te gebruiken, waarmee u het systeem aan en uit kunt zetten en het gewenste ondersteuningsniveau kunt selecteren door op de verlichte knop te drukken. Rijders die op zoek zijn naar meer interactie met het systeem kunnen de speciale EBIKEMOTION-app downloaden, die toegang geeft tot het systeemcommando-centrum. Deze app opent de deur naar een hele reeks functies, van de eenvoudigste tot de meest complexe. De intelligentie van de Cento1 Hy en Cento10 Hy houdt daar niet op: het systeem kan ook helpen wanneer u andere parameters wilt controleren, bijvoorbeeld uw hartslag. In combinatie met een hartslagmeter kan de maximale hartslag worden ingesteld. als uw hartslag de vooraf bepaalde drempelwaarde tijdens activiteit bereikt, schakelt het systeem de motor in, waardoor uw hartslag kan terugkeren naar binnen de ingestelde drempelwaarde zonder dat u hoeft te stoppen met trappen.

Cento10 Hybrid is dé racefiets met trapondersteuning die een nieuwe, zeer hoge standaard zet voor de categorie. Er zijn zoveel aspecten die hem uniek maken op de markt: aerodynamica, totale integratie, lichtheid en meer rij veiligheid, om er maar een paar te noemen. Met de Cento1 Hybrid bereikten we al een hoog kwaliteitsniveau in trapondersteunende racefietsen. Met de Cento10-versie bereiken we hoogten van constructiekwaliteit die tot voor kort ondenkbaar waren. Je kunt de grenzen van je eigen ervaring op een racefiets opnieuw definiëren met een ontwerp en integratieniveau die hem nog meer op elkaar lijken dan ooit naar een traditionele racefiets.