Wij van Triper4mance zijn er alvast van overtuigd dat investeren in een vermogensmeter zonder meer de beste investering is die je kan doen als je je fietsprestatie wil verbeteren. Koop je een vermogensmeter bij ons dan bepalen wij voor u gratis uw trainingszones (op basis van vermogen) aan de hand van een fietstest. Op die manier train je als een echte pro, succes gegarandeerd!

De Wattbike is één van de meest geavanceerde indoor fietstrainers. Hij is ontwikkeld door wielercoaches en wetenschappers om:

– ‘echt’ fietsen te simlueren.
– de eerste fabrieks gekalibreerde indoorfiets op de markt te zetten.
– accurate betrouwbare feedback te geven over de geleverde prestaties.
– accurate weergave en technische feedback van kracht en vermogen.

Natuurlijk, het gevoel van vrijheid tijdens fietsen in de openlucht is onweerstaanbaar. Maar de Wattbike komt dichtbij en bovendien biedt de Wattbike mogelijkheden die op een echte fiets moeilijk te krijgen zijn, of alleen voor heel veel geld.
De Wattbike is zeer veelzijdig en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Je kan bij ons bepaalde indoortrainers vrijblijvend uittesten.

Wattbike Pro

De Wattbike Pro heeft een weerstandbereik van 0-3750 Watt. Daarmee is hij geschikt voor individuele trainingen van fitte individuen tot toprenners en topsprinters. Krachttraining, sprints en het simuleren van (zware) beklimmingen behoren tot de dagelijkse gebruiksmogelijkheden van de Pro.

Prijs = 3370€

Wattbike trainer

De Wattbike Trainer heeft een weerstandbereik van 0-2000 Watt. Dat maakt hem geschikt voor junioren, trainingen met hoge rpm, revalidatie, groepsles en meer algemeen gebruik, zoals bijvoorbeeld in het sportcentrum. Door gebruik van de magneetrem kun je met de Trainer een groot deel van het weerstandbereik van de Pro halen. Alleen kun je bij een zelfde omwentelingssnelheid met een veel lager weerstand beginnen waardoor de Trainer voor een veel grotere doelgroep geschikt is.

Prijs = 3370€

Huren:
Je kan bij ons ook een Wattbike huren voor 100€/maand. Of je nu in de winter binnen wilt overwinteren, revalideert van een blessure of de Wattbike wilt proberen alvorens hem aan te schaffen, huren is de oplossing! Wel tijdig reserveren.

Voorwaarden:
– De minimale huurperiode is drie maanden, daarna wordt stilzwijgend per maand verlengd tegen hetzelfde maandbedrag.
– De borg bedraagt € 250,-. Dit bedrag wordt gerestitueerd na inlevering van de Wattbike zonder schade of bij aanschaf van de Wattbike.
– De eerste betaling bestaat uit 3 maanden huur en de eenmalige borg.
– De Wattbike kan opgehaald worden in Pulderbos.
– Wil je de Wattbike aanschaffen dan wordt de helft van de betaalde huur in mindering gebracht op het aanschafbedrag.