Assioma PRO MX | The new power meter pedals for MTB & Gravel

Assioma PRO MX is het ultieme, oerdegelijke SPD®-vermogensmeterpedaal om je kracht op de fiets te verbeteren. Gemaakt in Italië met meer dan 30 jaar ervaring.

Deze MTB-vermogensmeterpedalen zijn net als elk ander pedaal snel te monteren.

Ze bieden volledige SPD®-compatibiliteit en passen op elke crankarm, ovale of ronde kettingbladen.

Je kunt Assioma PRO MX eenvoudig tussen fietsen overzetten en koppelen met je favoriete fietscomputer of app, zodat je tijdens en na je ritten geen vermogensnummers mist. Trainen met kracht was nog nooit zo eenvoudig.

Dankzij de automatische kalibratiefunctie hoeft u uw pedalen niet bij elke rit handmatig te kalibreren. Het gevolg is dat u gemakkelijker en sneller kunt beginnen met trappen!

Houd er rekening mee dat het noodzakelijk is om een ​​handmatige kalibratie uit te voeren bij de eerste installatie en telkens wanneer u Assioma PRO MX van de ene fiets naar de andere verplaatst.

Assioma PRO MX is 100% compatibel met de veelgebruikte originele Shimano SPD®-schoenplaatjes (SM-SH51-model) en de Favero-compatibele schoenplaatjes.

Om onze klanten niet alleen controle en stabiliteit op de trail te bieden, maar ook een ongelooflijk gevoel met de fiets, hebben de pedalen een breed contactplatform en een uitzonderlijk modderafvoerend clipless systeem, dat een superieure clip-in-en-out-ervaring biedt.

Assioma PRO MX is uitgerust met zowel de ANT+ als Bluetooth-datatransmissiekanalen en is compatibel met de grote meerderheid van de fietscomputers en apps op de markt, waaronder Zwift, Strava, Bkool, The Sufferfest, Rouvy en de lijst stopt hier niet. Met name dankzij de Bluetooth-transmissie kunt u Assioma PRO MX verbinden met maximaal drie Bluetooth-apparaten tegelijk.

De gamechanger? De eersteklas elektronica en de ingebouwde oplaadbare batterij zijn veilig opgeborgen in een compacte podloze spindel. Door de afwezigheid van de elektrische contacten die typisch zijn voor vervangbare batterijen, bestaat er geen risico op stroomuitval als gevolg van de batterij. Geen stroompoorten of batterijcompartimenten vermijden het risico van binnendringend water voor absolute betrouwbaarheid, zelfs bij slechte weersomstandigheden.