Edco

Edco

De nieuwe wielen van Edco zijn niet langer opgebouwd met Reynolds' carbon velgen. De Zwitserse fabrikant voorziet vanaf heden zijn sets van huisgemaakte carbon velgen met ook een volledige carbon remrand. Een mooi assortiment voor het nieuwe seizoen.

Volgens Edco biedt de carbon rand een even goede grip aan de remblokjes als een aluminium rand, zowel in droge weersomstandigheden als op een nat wegdek. Om van deze garantie te kunnen genieten, moet je wel de meegeleverde remblokjes monteren. Dankzij Edco's ITL (Integrated Low Temp) remoppervlak en het materiaal van de pads zou de grip niet teleurstellen.

Edco wielen

Bekijk assortiment

logo SWS

SWS Wielen

Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid

Onze oprichters Kris Seminck en Kim Callebaut zijn uitermate kritisch voor alle producten die in eigen atelier worden gemaakt. Volgens datzelfde kwaliteitsprogramma selecteren zij voor u technisch hoogstaande producten en toeleveranciers op basis van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Lange termijn partner

We willen een betrouwbare lange termijn partner zijn voor onze dealers door betrouwbare producten en service te leveren, duidelijk en correct te communiceren en afspraken te respecteren.

Wielerpassie en zin voor precisie

De oprichters zijn geboren en getogen aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Het beeld van de zwoegende Flandrien die het uiterste vergt van zijn materiaal, is Kris Seminck niet vreemd. Als jonge twintiger ging hij zich onder de naam ‘Seminck Wheels and Sportbikes’ toeleggen op het onderhouden en tunen van sportfietsen.  Niet veel later werd zijn expertise in het bouwen en onderhouden van fietswielen erkend door DT Swiss.

Vanuit hun expertise als DT Swiss service center ontwikkelden Kris Seminck en Kim Callebaut vervolgens een eigen kwaliteitsprogramma dat aan de oorsprong ligt van een volledige eigen wiellijn: SWS Wheels.

SWS wielen

Bekijk assortiment

Zpeed

Zpeed

Zpeed wielen

Bekijk assortiment